Hogy a családi fotózás élmény legyen

Az emberek rengeteg dologban különböznek egymástól. Iszonyatosan sokféle stílus és személyiség típus van, és rengeteg féle dolgot szeretnek és utálnak ma már az emberek, és hát persze a világ ettől szép, mégis sokszor szembesülünk olyan különbözőségekkel, amik megnehezítik az életünket. Mondjuk, hogy ha a párunk szeret fotózkodni, mi pedig nem igazán, vagy mondjuk fordítva.

Nálunk az a helyzet állt elő, hogy én bizony egyáltalán nem szeretem a fotózásokat, sem a családi fotózás, sem a páros fotózás, sem a karácsonyi fotózás nem igazán áll közel hozzám, és akkor finoman fogalmaztam. Én igazság szerint ha tehetném még az útlevelemből is kiszedetném a képet, de sajnos nyilván nem tehetem. A párom ezzel szemben imádja a képeket, és főleg azt szereti, hogy ha őt fotózgatják. Persze nem könnyű így együtt élni, folyamatos a vita ebben a témában, és ez odáig fajult, hogy már beadtam a derekam.

Elmondtam neki, hogy elmegyek vele egy közös családi fotózásra, és persze ő kapva kapott az alkalmon és szinte azonnal le is szervezte az egészet. Szalai Balázs volt a választott fotós, és azt kell mondjam, hogy annyira tökéletes választásnak bizonyul, hogy még velem is megszerettette ezt az egész világot. Én olyan jól éreztem magam a fotózás közben, és tényleg annyira kis laza, természetes anyag lett az eredmény, hogy csak jó dolgokat tudok elmondani Szalai Balázs munkájáról. Bárki, aki egy kicsit is tart a fotózástól vagy nem szereti keresse fel őt. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni sem a közös munkában, sem pedig annak eredményében. Én imádtam minden pillanatát, és biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk még ismételni a párommal ezt a közös kis fotózást. Persze csak Balázzsal.