Hogy folyamatosan fejlődésben maradj

Az ember számára a munkahely az egyik legnagyobb színtere az önmegvalósításnak. A családon kívül ez az a hely, ahol a legtöbb időt eltölti az ember és itt éri a legtöbb kihívás és inger. Azt gondolom, hogy kétféle ember létezik, aki a családi életben és a családalapításban szeretne kiteljesedni, és aki a munkahelyén, vagyis egyfajta jól meghatározott karrierutat bejárva szeretne sikereket és célokat elérni. Számomra mindig is nagyon fontos volt a család, de emellett a karrierem és a munkahelyemen elért sikerek azok, melyek visznek előre, melyek folyamatos motivációt adnak számomra, hogy mindig fejlődni tudjak és egyre jobb és jobb lehessek. Persze azért az sem mellékes és nem elhanyagolható, hogy iszonyatosan jó érzés anyagi és egzisztenciális biztonságban tudni a családomat.

Azt gondolom, hogy elég nagy sikereket értem el a cégalapításban és a vállalati életben eddig is, és eztán is ez lesz a célom, mindamellett, hogy a két gyerekemnek tökéletes példát és megfelelő családi hátteret tudjak biztosítani. Az igazság az, hogy én egy ideje a nagyvállalati életben próbálok olyan folyamatokat és vállalati utakat kialakítani, amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatos jelenlétem nélkül is sikeresen és biztosan működjön a cégem. Nem könnyű ez az út, de egyben záloga annak, hogy magánemberként is boldog lehessek és hogy ne kelljen tartanom attól, hogy ha velem bármilyen probléma történik is, mondjuk lebetegszem, a cégem működésképtelenné válik, és a szemünk láttára megy tönkre mindaz, amit tíz év szorgos és folyamatos munkájával el tudtam érni, persze a családom támogatásával.

Éppen ezért teljes átalakításon ment végig a cégem, melynek itt is volt az ideje, hiszen nagyrészt már a nagyvállalatok közé sorolnak minket, a tíz év éppen elegendő volt ahhoz, hogy megnövekedjünk, és a multinacionális cégek lábához érjünk el. Vezetők és felelősök lettek kialakítva, akik egészen jól helyt is állnak már, most pedig köszönhetően a kogwheel csapatának coaching szolgáltatásnak, igazán nagyszerűen és összhangban kezdenek el dolgozni, minden működési nehézséget és kommunikációs zavart szépen lassan fel tud őrölni a szervezet és összehangolt gépként tud működni, ami számomra nem csak azt jelenti, hogy többet tudok szabadságra menni, hanem bizonyosságot ad arról is, hogy ha bármi történik velem, a családom és a jövője, anyagi szükségletei továbbra is biztosítva vannak. Egy idő után az embernek már erre is kell gondolni. Folyamatosan fejlődésben kell maradni, és ennek egyik legjobb módszere és záloga a coaching és annak minden eredménye. Csak ajánlani tudom mindenki számára, ahogyan a Kogwheel csapatát és nagyszerű munkáját, annak minden eredményét egyaránt.